Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Cautare...

vineri, 29 iulie 2011

Dr. Eric Foreman


          Doctorul Eric Foreman este unul din doctorii care ii sunt subordonati lui House in Departamentul de Diagnosticare, acesta e specializat in neurologie.

          Acesta se aseamana cel mai mult cu House, fiind la fel de neinteresat de cum este privit de ceilalti oameni, astfel fiind cam singurul care ii poate tine piept in decizile sale privind tratamente extreme, care pot pune in pericol viata pacientului, in "lupta" lui continua de a rezolva mistere...
         
          Eric Foreman s-a nascut intr-o familie saraca, dar cinstita, insa el a ajuns sa faca parte dintr-o gasca de cartier, acest comportament l-a dus in inchisoare, cand inca era adolescent.

         Acesta a realizat in cele din urma, ca aceea viata nu il va duce niciunde, astfel el a urmat Facultatea de Medicina, ceea ce l-a adus in echipa lui House de diagnosticare.

2 comentarii:

  1. De fapt a facut parnaie din cauza lu' fracsu',Marcus.
    Si ma-sa l-a facut sa vrea sa faca ceva cu viata lui.:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... situatia familiei l-a dus acolo unde l-a dus, dar din fericire a reusit sa se indrepte si sa faca ceva cu viata lui... desii acel tatuaj care i-a ramas pe mana, ii va aduce mereu aminte de viata de dinainte.

    RăspundețiȘtergere